“Retro n’Sokak” parada e mjeteve për gjithë nostalgjikët në Gjirokastër

0
213

“Retro n’Sokak” është ky aktiviteti kulturor që do të shoqërojë fundjavën në Gjirokastër sot dhe nesër. Disa mjete historike shqiptare janë ekspozuar në rrugicat karakteristike të Pazarit të tilla si ato të Ish Kinostudios si dhe Parkut të Delegacionit .Një retrospektiv për nostalgjikët e mjeteve por jo vetëm. Ky aktivitet organizohet nga DPSHTRR-MIE, në bashkëpunim me Fondin Amerikan të Zhvillimit , TID Gjirokastër dhe bashkisë.

Shkruaj nje koment