Rifillon puna, Kakavija dhe Kapshtica do të qëndrojnë hapur deri në orën 22:00

0
201

Pas kaosit të krijuar në dy pikat kufitare të Kakavijës dhe Kapshticës pas ndërprerjes së punës nga pala greke si pasojë e plotësimit prej 1050 personash, ministrja e Mbrojtjes Olta Xhaçka ka njoftuar se kjo masë kufizuese do të vihet në zbatim nga nesër.
Xhaçka shprehet se sot në këto dy pika kufitare do të punohet deri në orën 22:00, ndërkohë që nga nesër doganat do të qëndrojnë hapur deri në plotësimin e kuotës prej 1050 personash (750 në Kakavijë dhe 300 në Kapshticë.

Shkruaj nje koment