Rihapen aplikimet për 300 vende, Akademia e Sigurisë zbardh kriteret për kandidatët

2
141

Policia e Shtetit ka njoftuar hapjen e aplikimeve për 300 vende të lira në patrullën e përgjithshme në Akademinë e Sigurisë në 9 drejtori vendore.

Aplikimet janë të hapura deri në datën 15.05.2023 dhe çdo aplikant duhet të dorëzojë dokumentacionin pranë Drejtorisë Vendore të Policisë, ku ai ka vendbanim të përhershëm. Kriteret e pranimit varen dhe nga gjatësia, të pasurit tatuazh dhe etj.

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here