RIKTHEHET FESTIVALI I GJIROKASTRËS. BASHKË ME FOLKLORIN EDHE KULINARI, MARGARITI: E DUAM NË UNESCO

0
113

Pas 8 viteve mungesë do të kthehet festivali folklorik i Gjirokastrës.
Koncerti do të zgjasë 1 javë dhe në të do të marrin pjesë përfaqësues nga të gjitha trevat e Shqipërisë. E veçanta e këtij viti është mungesa e çmimeve finale dhe dhe pjesëmarrja më e e gjerë.

Shkruaj nje koment