Rikthimi i basteve sportive, Ibrahimaj: Brenda dhjetorit do te dorezojme ne Kuvend draftin per lojerat e fatit

0
153

Deputetet e maxhorances ne komision ekonomie kane kritikuar ministrine e financave per vonesat ne pergatitjen e draftit per rikthimin e basteve sportive. Ministrja e Financave Delina Ibrahimaj tha se tashme projektligji eshte ne perfundim. Ne buxhet parashikohet edhe efekti financiar nga bastet sportive ne baze te cilit vleresohet te arketohen 2 miliarde leke. Po ashtu ne buxhet eshte parashikuar edhe qe prodhuesit te tatohen me tarifen 33% dhe te ardhurat e pritshme ne buxhet vleresohen te jene 8.3 miliarde leke.

Shkruaj nje koment