Risia ne Whatsapp, tashme mund t’i dergoni mesazhe vetes

0
139

Whatsapp ka nxjerre funksionin e tij me te fundit “Message Yourself” per perdoruesit ne mbare boten. Aplikacioni tani do t’ju lejoje t’i dergoni tekst vetes dhe per te ruajtur mesazhet. Funksioni “Message Yourself” do te jete i ngjashem me dergimin e nje mesazhi te nje perdorues tjeter, por qe teksti do te mbetet ne nje bisede te vecante ne telefonin tuaj.

Shkruaj nje koment