Rrëshqitje dheu edhe në Përmet. Bllokohet rruga Përmet – Çarshovë

0
190

Rrëshqitje  të reja dherash raportohen edhe në zonën e Përmetit, në aksin Përmet – Çarshovë, duke vështirësuar qarkullimin e mjeteve të rënda, ndërsa kalimi vijon të bëhet vetëm me një kah.

Vazhdon puna për zgjerimin e rrugës në një pikë të rrugës në km 24 ku ka patur rrëshkitje të trupit të rrugës gjatë periudhës së përmbytjeve masive në zonë.

Aktualisht po punohet me dy eskavatorë dhe një mjet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here