Rritet me shtatë lekë çmimi i naftës! Shtrenjtohet dhe benzina

0
44

Çmimet i naftës dhe benzinës është rritur me disa lekë këtë të shtunë, me vendimin e ri të Bordit të Transparencës.

Nga kjo pasdite, nafta do të shitet me shtatë lekë më shumë, për 197 lekë/ litri.

Edhe benzina ka pësuar një rritje prej katër lekësh dhe do të tregtohet në pikat e karburantit për 190 lekë litri.Ndërsa çmimi i shitjes i gaz nuk ka ndryshuar, do të jetë po 80 lekë/litri me pakicë dhe i shitjes me shumicë 68 lekë/litër për automjetet.

Shkruaj nje koment