RRITJA E ÇMIMIT TË ENERGJISË NË ‘DORË’ TË SHIUT. BALLUKU PRO SHKRIRJES SË BORDEVE TË TRANSPARENCËS

0
96

Ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku, në një konferencë për mediat që zgjati mbi 2 orë, bëri bilancin e punës të vitit që lamë pas dhe prezantoi projektet për 2023, ndërsa theksoi se çmimi I energjisë elektrike do të lëvizë në varësi të situatës së reshjeve.

Shkruaj nje koment