Rritja e çmimit të vajit të ullirit, Tabaku: Pozitive, por mungesa e mbështetjes kufizon përfitimet

0
169

Deputetja Jorida Tabaku është shprehur se rritje e çmimit të vajit të ullirit për eksport në vendin tonë me 25% është diçka pozitive.

Por, pavarësisht kësaj, Tabaku shprehet se “zhvlerësimi i Euro-s dhe mungesave e shpenzimeve për bujqësinë e kufizon përfitimet”.

Ajo sugjeron se zgjidhja e kësaj situate do të ishte, sipas saj, lufta e ekonomisë informale.

Reagimi i Jorida Tabakut erdhi pas një artikulli nga “Monitor”, i cili raporton se pas mbiprodhimit, çmimi i vajit të ullirit për eksport u rrit me 25%.

Shkruaj nje koment