Rrumbullaku e nis nga vetja, kërkon analizë për ngjarjet kriminale në Tiranë

0
43

Drejtori i ri i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit Muhamet Rrumbullaku zhvilloi disa takime prezantuese me drejtorët ku u ka kërkuar të mos ndërhyjnë në struktura për të ndihmuar askënd që shkel ligjin por dhe as të mos tolerojnë.

Dhe e ka nisur nga vetja.

“Unë si Drejtor i Përgjithshëm nuk do t’ju telefonoj asnjëherë për të ndihmuar apo toleruar njeri, ndaj kërkoj me vendosmëri që të zbatoni ligjin dhe të mbroni e të ndihmoni stukturat kur ato zbatojnë ligjin me këdo.  Mos toleroni dhe mos ndikoni te strukturat, për të ndihmuar askënd që është në shkelje të ligjit” u ka thene Rrumbullaku policeve.

Shkruaj nje koment