Salainji dëshmon në polici për hashashin në Tepelenë

0
385

Sekretari për Aksionin Qytetar në PD Ervin Salianji, është thirrur sot nga autoritetet e Policisë Vendore të Tepelenës, për të dëshmuar rreth prezencës hashashit në Tepelenë. Disa javë më parë, zoti Salianji, ka denoncuar përmes pamjeve filmike, prezencën e parcelave me kanabis në zonën e Kurveleshit dhe të Krahësit në pjesën veriperëndimore të Tepelenës. Pikërisht për këtë fakt, ai është thirrur sot, për të dhënë dëshminë e vet, para oficerëve të Policisë Gjyqësore. Para se Salianji, të dëshmonte, ai ka dhënë këtë deklaratë për mediat e pranishme.

Shkruaj nje koment