Sandër Lleshaj: Krimi në Shqipëri ka burime të forta politike; profesionalizmi i policisë shumë i dobët

0
96

Ish-Ministri i Brendshëm Sandër Lleshaj deklaron se krimi në Shqipëri ka nevojë jetike për lidhjet me politikën dhe ekonominë dhe fakti që krimi po zgjerohet sipas tij domethënë se lidhjet janë të forta.

I ftuar në “Top Story” lidhur me ngjarjet kriminalistike në Shqipëri, ai është shprehur se profesionalizmi i policisë është shumë i dobët, prandaj po dominon në përmasa aq të mëdha krimi.

Sandër Lleshaj: Patjetër që krimi në Shqipëri dhe kudo që të mbijetoje ka nevojë për shumë burime ushqimi ku edhe lidhja politike nuk mund të përjashtohet. Ja nevojë për ekonominë, mediat e financat dhe sa herë ta shohim të fortë e të fuqizuar duhet të jemi të qartë se edhe aleatët e tij janë të pranishme.

Shkruaj nje koment