Satelitë me qira edhe për parcelat me kanabis, nënshkruhet marrëveshja e amerikanët, 5.5 milion $ në tre vjet

0
121

Albania 1” dhe “Albania 2” do të hidhen në hapësirë muaji e ardhshëm, në dhjetor, ndërsa qeveria do t’i marrë ato me qira për një periudhë tre vjeçare me koston e 5.5 milion dollarëve. Kompania shkruan në faqen e saj se “Satellogic” do t’i mundësojë Shqipërisë të adresojë çështje të ngutshme që përfshijnë menaxhimin e bujqësisë, apo për mbjelljen e kulturave të paligjshme, duke nënkuptuar kanabisin.

Shkruaj nje koment