SATELITËT ALBANIA 1 DHE 2 NË HAPËSIRË/ RAMA: MË SHUMË KONTROLL MBI TERRITORIN NË KOHË REALE

0
115

Ashtu siç kishte paralajmëruar Shqipëria ka tashmë dy satelitë në hapësirë.
Misioni i tyre do të jetë 3-vjeçar dhe sipas kryeministrit do të sigurojnë në kohë reale të dhënë mbi territorin.

Shkruaj nje koment