Sazan Guri zbulon kurën e tij kundër koronavirusit.

0
218

Sazan Guri ka zbuluar kurën e tij kundër koronavirusit.

“Qepa dhe hudhra janë antibiotiku më I fuqishëm. Vetëm shqiptarët nuk u sëmurën në Ambasadën Spanjolle në kohën e mbretit se hanin hudhra dhe qepë ndërsa racat e tjera u sëmuren.”

Sazan Guri shprehet kundër antibiotikëve teksa më tej hedh dyshime se ky virus mund të jetë krijuar nga vetë shkencëtarët kinezë për të reduktuar popullsinë.

“Virusi kinez vërtetoi atë që kinezët nuk e pranojnë, njeriu nuk mund të jetë gjithçka ngrënës. Kinezët hanë gjithçka fluturon, që ecën apo noton. Gjej e ha! Nuk duhet të jetë kështu. Njerëzimi i ka rënë shumë në qafë natyrës apo botës natyrore apo botës së kafshëve.”- u shpreh Guri.

Shkruaj nje koment