Serena Williams, sportistja femër më e postuar dhe më shpërndarë ndonjëherë në Twitter

0
108

Rrjeti social Twitter ka njoftuar se Serena Williams përveç vlerësimeve të saj në sportin e tenisit, ajo tani është atletja femër më e postuar ndonjëherë në rrjetin social. Gjatë garës së saj në raundin e tretë të US Open, fansat e shumtë që mbështesnin Williams vërshuan në internet duke paraprirë dhe duke e ndjekur çdo ndeshje të saj. Twitter Sports publikoi informacionin në një video me mbishkrimin:

“Në fushë dhe në afatin kohor, Serena Williams është më e madhja e të gjitha kohërave. Serena është atletja femër më e postuar dhe shpërndarë në Twitter ndonjëherë. Faleminderit Serena.

Shkruaj nje koment