SEZONI TURISTIK, NANO MOBILIZON POLICINË

0
151

Fillimi i muajit gusht nuk do të jetë i qetë për Policinë sShtetit. Drejtori i Përgjithshëm, Gledis Nano, përmes një letre të posaçme ka porositur të gjitha drejtoritë e kufirit dhe ato vendore për marrjen e masave shtesë për sigurinë e pushuesve. Porosi kjo që vjen pas disa aksidenteve në plazhet e vendit.

Shkruaj nje koment