Shah-Mat: Ramës nuk e i ka mbetur gjë tjetër, veçse ta nisë ditën duke u lutur!

0
125

Menjëherë pas iniciativës së kreut të Partisë Demokratike, Lulzim Basha, për dorëzimin në grup të mandateve, Edi Rama, u shfaq herë mosbesues e herë tallës për këtë hap, që e lë atë të vetëm dhe zbuluar përpara gjithë shqiptarëve. Pas bashkimit pa ekuivok edhe të pjesës tjetër të opozitës, LSI, që tregoi se lëvizja është serioze, Rama dhe enturazhi i vetë politiko-mediatik, nisën një fushatë për të zhvlerësuar pasojat e djegies së mandateve, duke pretenduar se vendet bosh do të zëvendësoheshin nga një “opozitë” tjetër, duke nënkuptuar kështu rinisjen e avazit, për të blerë individë që kanë emrin në listat e opozitës.

Por duket se të gjitha këto lëvizje kanë qenë vetëm për të mbajtur socialistët dhe bazën me shpresën, se fundi i Ramës nuk ka ardhur ende. Diplomatët kryesorë në Tiranë nuk shkuan ditën e djeshme, as në zyrën e Bashës dhe as të Kryemadhit, por në atë të Edi Ramës. Është e qartë që topi ka mbetur në fushën e kryeministrit dhe ai, nuk ka ku ta pasojë. Rama tashmë e ka kuptuar, se pas 6 vitesh lojërash mashtruese me popullin dhe opzitën, më në fund është zënë “Shah-Mat” në kurthin që i ka ngritur vetvetes, duke instaluar krimin dhe korrupsionin në qeverisje.

Shkruaj nje koment