Shehu: Falenderim per pjesmarrjen, motivimin, vendosmerine dhe qendresen

Ne nje postim ne rrjetin social te fb-se deputeti demokrat i Qarkut Gjirokaster Tritan Shehu, ka falenderuar demokratet e Qarkut Gjirokaster per pjesmarrjen masive ne mitingun e djeshem ne Tirane. Ja postimi i plote i tij: Nje pershendetje e falenderim te vecante per Qarkun e Gjirokastres.
Qarku i Gjirokastres ishte dje me i perfaqesuar se kurre ne protesten masive popullore.
Kjo jo thjesht per numrin e larte te pjesemarresve prej andej, por dhe per motivimin, vendosmerine, qendresen e treguar.
Koha e ndryshimeve te medha ne Shqiperi ka ardhur, gje per te cilen banoret e atij Qarku me vlera te pa llogariteshme per kete vend, po japin kontributin e tyre te prekshem.

Fotografia e Tritan Shehu

Fotografia e Tritan Shehu
Fotografia e Tritan Shehu
Fotografia e Tritan Shehu
Fotografia e Tritan Shehu
SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment