Sherri ne Permet, arrest ne shtepi per 48 vjeçarin

0
234

Arrest ne shtepi ka qene masa qe sapo eshte dhene nga Gjykata e Permetit ne ngarkim te 48 vjeçarit Klement Ndina i cili tre dite me pare rrahu me leva dhe mjete te forta Konstandin Xhallon 35 vjec nga Permeti se bashku me te atij e tij. Fati i te parit per te jetuar eshte ende ne dileme pasi gjendet i shtruar ne Spitalin e Traumes ne Tirane. Prokurori i Permetit Asllan Bajrami pati kerkuar ne seancen e para pak minutave masen e arrestit Burg Pa Afat per 48 vjevarin por gjyqtarja Yrvete Shkreli vendosi masen e arrestit ne kushte shtepie. Tre dite me pare Klement Ndina vecse rrahu per vdekje Konstandin Xhallon dhe dy te tjere, keqtrajtoi edhe trupen policore, por kjo rrethane nuk u mor ne konsiderate nga gjyqtarja Skreli.

Shkruaj nje koment