Shitet një pjesë e të ashtuquajturit “Ishulli i Dashurisë” në Kroaci

0
175

Shitet një pjesë e të ashtuquajturit “Ishulli i Dashurisë” në Kroaci, ishulli në formë zemre.

Ishulli i pabanuar i Galecniak, në kanalin Pasman të Adriatikut, është një nga ishujt më të njohur të Kroacisë dhe një pjesë e tij u ofrohet blerësve të mundshëm për zhvillim.

“Mbi një milion foto në vit bëhen në dhe përreth ishullit dhe mendoj se është vërtet popullor,” thotë Silvestro Kardum

Shkruaj nje koment