Shkelje në tendera, dënohet me burg Thoma Gëllçi

0
68

Dënohet me 1 vit e 4 muaj burg ish-drejtori i RTSh, Thoma Gëllçi. Gjykata e Posaçme kundër Krimit dhe Korrupsionit e shpalli fajtor për “shpërdorim detyre”.

Ndërsa SPAK kërkoi në pretencën e saj 1 vit e 8 muaj burg për ish-drejtorin e RTSH-së. Atij i është ndaluar gjithashtu të ushtrojë funksione publike për 5 vitet e ardhshme.

Shkruaj nje koment