Shpartallohet banda e trafikantëve të heroinës në Itali, 3 shqiptarë mes 11 të akuzuarve

0
76

Italianët, shqiptarët dhe tunizianët në krye të një trafiku masiv droge mes Padovës, Viçenzës dhe qyteteve të tjera italiane.

Ai e kishte shndërruar garazhin e shtëpisë së tij në Roccabianca në një rafineri për prodhimin e heroinës.

Prokuroria e Padovas ka mbyllur hetime për 29-vjeçarin shqiptar i cili  së bashku me dhjetë persona të tjerë akuzohet për drejtimin e trafikut të heroinës në sasi të mëdha në periudhën qershor 2020-nëntor 2022.

Shkruaj nje koment