Shpend te ngordhur mbushin Ranen e Hedhur

0
57

Shpendet e ngordhur tek Rana e Hedhur jane kthyer ne shqetesim per perhapjen e mundshme te gripit te shpendeve. Institucionet vendore jane vene ne levizje. Autoriteti i veterinarise, policise dhe Inspektoriati Mjedisor kane shkuar ne vendin ku jane gjetur pulat duke nisur verifikimet ne lidhje me rastin.

Shkruaj nje koment