Shpërthen kundra shqiptarëve mamaja e Kacifas:Thyejuni turinjtë ,vrajini ne jemi grekë!

0
84

“Tradhtarët. Përse i ndaluan njerëzit të vijnë? Se janë tradhtarë. Thyejuni turinjtë, vrajini, shfarosini. Janë tradhtarë. Nuk ka qeveri këtu. Vorio Epiri është tokë greke, ne jemi grekë. Do luftojmë dhe asgjë nuk do na ndalë. Jam krenare për ty biri im”

Kanë qenë këto thirrjet e mamasë së Kostandino Kacifas në Bularat .Ajo ka folur greqisht mbi varrin e të birit dhe shprehej e revoltuar për vdekjen e djalit të saj.
Ajo ka bërë thirrje për vrasje, dhunë e luftë, kundër shqiptarëve, pasi i bën përgjegjës për vrasjen e Kacifas.

Shkruaj nje koment