SHQIPËRIA E PREFERUAR NGA TË GJITHA GRUPMOSHAT. TURISTËT PËLQEJNË USHQIMIN DHE KLIMËN, NË VERË ZGJEDHIN BREGDETIN

0
101

Shqipërinë po e zgjedhin si destinacion, jo vetëm të moshuarit por edhe të rinjtë.
Ekspertët thonë se pas muajit maj, më shumë synohen vendet bregdetare, ndërsa vetë pushuesit tregojnë se ushqimi dhe klima janë ato që pëlqejnë më shumë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here