Shqipëria i jep energji elektrike Kosovës, ndërpriten kufizimet

0
36

Kosova paralajmëroi ndërprerjen e energjisë elektrike për dy ditë për shkak të krizës që ka prekur thuajse të gjitha vendet e botës.

Qeveria shqiptare ka vendosur të ndihmojë Kosovën me energji elektrike në mënyrë që të vijojë furnizimi i rregullt për konsumatorët. Ministria e Ekonomisë në Kosovë ka njoftuar se është arritur një bashkëpunim mes Korporatës Energjetike të Kosovës (KEK) dhe Korporatës Elektroenergjitike të Shqipërisë (KESH)Kthehet furnizimi i rregullt me energji elektrike.

Ministria i bën apel qytetarëve dhe institucioneve ta përdorin energjinë me kursim.

Shkruaj nje koment