Shqiperia , Maldivet e Evropes sipas “The Sun”

0
102

Një tjetër media ndërkombëtare ka shkruar për Shqipërinë turistike. Kësaj here është britanikja “The Sun” që e quan Shqipërinë “Maldivet e Europës”.
Në artikull përshkruhen ujërat e bruzta dhe tonet e portokallta të perëndimit në Ksamil, por edhe komoditeti dhe standardet e larta të shërbimeve që vlerësohen nga turistët britanikë në vendin tonë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here