Shqiptarët mendojnë që politika nuk ka bërë sa duhet për të përndjekurit

0
143

31 vit nga rënia e komunizmit, 60.8% e shqiptarëve mendojnë se vendi jonë nuk ka bërë asgjë për t’iu mundësuar rehabilitim ish të përndjekurve politikë.

Të pyetur nga Barometri ne Euronews Albani, vetëm 18.4% e tyre u shprehen që Shqipëria ka bërë mjaftueshëm në trajtimin e ish-të përndjekurve politikë. Ndërsa 20.8% e të pyeturve nuk kanë ditur të përgjigjen.

Gjetjet janë të Barometrit në Euronews Albania, realizuar gjatë periudhën 9-21 shtator 2022, kryer nga MRB dhe Data Centrum, në nivel kombëtar me 1000 intervista ballë për ballë.

Shkruaj nje koment