Shqiptaret nuk kane besim te ekonomia

0
166

Per te katertin muaj rradhazi,besimi i bizneseve dhe konsumatoreve peson renie te konsiderueshme. Banka e Shqiperise raporton se treguesi i ndjesise ekonomike vijoi renien me 2 pike ne muajin tetor te ketij viti. Nderkaq,te gjithe sektoret e ekonomise ne tetor shfaqen tendence renieje. Sipas Bankes se Shqiperise treguesi i besimit te industrise u pakesua me 4.8%. Treguesi i besimit ne ndertim ra me 7.2%. Ky zhvillim u ndikua nga perkeqesimi i balancave per aktivitetin ndertues dhe per kontratat porositese.

Shkruaj nje koment