SHTIMI I KOMPETENCAVE TË POLICISË BASHKIAKE/ SALIANJI: DO KËRCËNONI ME GJOBA DHE DO I PËRDORNI SI PATRONAZHISTË

0
106

Komisioni i Sigurisë është përfshirë nga debate të ashpra gjatë diskutimeve për projektligjin që shton kompetencat e Policisë Bashkiake. Salianji kundërshtoi duke thënë se policët do të kthehen në patronazhistë të rinj që do u shërbejnë bashkive që kontrollohen nga Partia Socialiste.

Shkruaj nje koment