SHTOHEN KRIMET KIBERNETIKE NË VEND. NË TIRANË, 700 KALLËZIME NË 6 MUAJ, POLICIA ZGJERON “NJËSINË C”

0
101

Dyfishimi i krimeve kibernetike dhe denoncimeve nga qytetarët që u vidhen të dhënat personale apo llogaritë e rrejteve sociale ka detyruar Policinë e Shtetit, të rikonfigurojë njësinë. Nga viti 2023, kjo njësi do të jetë në çdo drejtori, ndërsa qytetarëve s’do t’u duhet të vijnë në Tiranë për një kallëzim të tillë.

Shkruaj nje koment