SHTOHEN RASTET E RËNDA ME GRIP. SHIROKA: 2-3 JAVË TRAJTIM PËR DISA PACIENTË

0
96

Gripi gjatë muajit të fundit ka qenë edhe më i ashpër. Mjekja Bruna Shiroka tregon se megjithse ka një renie të lehtë të numrit të të infektuarve, ka paciente që paraqiten në gjendje të rënduar dhe që kërkojnë një trajtim 2-3 javor.

Shkruaj nje koment