SHTRENJTOHET DJATHI I TË IMTAVE.RESULI: INSTITUCIONET PO VJEDHIN KONSUMATORËT

0
112

Kreu i Shoqatës për Mbrojtjen e Konsumatorit, Ervin Resuli akuzoi institucionet se kanë lajuar shtrenjtimin e djathit të të imtave dhe se përmes neglizhencës po grabisin qytetarët. Sipas tij situate kërkon ndërhyrje urgjente.

Shkruaj nje koment