Situata e Kanabisit ne Gjirokaster/ Hoxha: Problem moskontraktimi i kullotave nga pushteti lokal

0
117

Institucioni i prefektit ka zhvilluar diten e sotme takimin e radhes ku kishte si rend dite luften kunder kultivimit dhe trafikimit te kanabisit per vitin 2021.
Sipas te dhenave gjate muajve te fundit vihet re nje tendence e uljes se veprimtarive te paligjshme sikurse eshte kultivimi dhe trafikimi i lendeve narkotike.
Ne bashkpunim me institucionet vendore institucioni i prefekti ka kerkuar me shume informacion dhe ndergjegjesim per luftimin e fenomenit ne kete periudhe e cila njihet si nje nga periudhat ku ka me shume mundesi per kultivimin e lendeve narkotike.
Nga ana tjeter drejtori i DVP se qarkut Gjirokaster ka theksuar se mbeten problem moskontraktimi i kullotave nga pushteti lokal duke bere qe kultivuesit e lendeve narkotike te perfitojne si dhe mungesa e informacioneve nga institucionet vendore.

Shkruaj nje koment