SITUATA NË BURGJE, GARDIANËT PARALAJMËROJNË BOJKOT

0
52

Ashtu sikurse kishin paralajmëruar, Sindikata e Shërbimeve Policore zhvilloi sot një protestë para zyrave të delegacionit të Bashkimit Europian në Tiranë ku kërkuan rritje pagash dhe kushte më të mira pune. Ata akuzuan ministrin e Drejtësisë, Ulsi Manja, për situatën e vështirë të burgjeve, ndërsa paralajmëruan bojkot të punës në rast se kërkesat e tyre nuk merren në konsideratë.

Shkruaj nje koment