Skandali me salmonelën, mbyllet fabrika e “Kinder Surprise”

Kompania “Ferrero” ka mbyllur fabrikën e prodhimit të çokollatave “Kinder Surprise” pas skandalit të kontaminimit me salmonelë.

Rastet e dyshuara të salmonelës të lidhura me çokollatën Kinder janë raportuar në shumë shtete duke përfshirë Mbretërinë e Bashkuar, Gjermani, Francë dhe Belgjikë.

Tërheqja përfshin të gjitha produktet Kinder Surprise, Kinder Surprise Maxi, Kinder Mini Eggs dhe Kinder Schokobons. AFSCA u ka kërkuar gjithashtu kompanive që të heqin produktet nga raftet e tyre dhe i këshilloi njerëzit që të mos i hanë ato.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment