SKANDAL/Tavos i ikën truri në dëshpërim të madh, vota për mua që mos t’u hiqen kartat greke

0
464

Afrimi drejt fundit i fushatës elektorale dhe rezultatet të dala nga anketimet dhe sondazhet paraprake duken se e kanë trembur realisht kandidatin e LSI Vangjel Tavo.

I vënë përpara faktit të një rrëshqitje të rezultatit të LSI në Dropull, burime në krahinë thonë se ai ka degraduar retorikën e tij, hedh akuza pa baza e sajon histori te paqena duke deformuar edhe marrëdhëniet Shqipëri-Greqi.

Por më i rëndë akoma është fakti që përpiqet të hapë panik, duke shpikur se në qoftë se votohet Edi Rama, banorëve do i’u hiqen dokumentet greke!!

Kjo sajesë është një absurd i madh, pasi dhënia ose heqja e dokumenteve nuk përcaktohet as nga Tavo e as nga Rama, por nga autoritetet greke me një procedurë shumë rigoroze e pa lidhje me politikat e brendshme shqiptare.

Duket se situata në Dropull dhe në të gjithë Qarkun e Gjirokastrës e ka trembur aq shumë kandidatin e LSI sa që po detyrohet të përdorë këto forma të ulëta presioni për të ndikuar në rezultatet e zgjedhjeve.

Ndaj, qytetarë minoritarë, emigrantë, kudo jeni ne Greqi, rrini të qetë, sepse kartat e rezidencës greke nuk janë si kartat e anëtarësisë partiake që shkëmbehen me vende pune dhe vota dhe rezultati i zgjedhjeve te vendit fqinj nuk është kurrsesi kriter për aprovimin e këtyre dokumenteve.

Shkruaj nje koment