SOROLLATJET E BIZNESIT ME E-ALBANIA, 225 KOMPANI ANKOHEN PËR MUNGESË AKSESI

0
25

225 kompani kanë evidentuar problematikën e mosfunksionimit të shërbimeve online. Gjatë një takimi të Dhomës Amerikane të Tregtisë dhe Doganeve, kompanitë kanë thënë se mungon aksesi në E-Albania, ndërkohë problem mbeten edhe çmimet e referencave

Shkruaj nje koment