Sot Gjirokastra perjetoi ngjarje emocionuese

0
102

Nga Tritan Shehu

Sot Gjirokastra perjetoi disa ngjarje kuptimplote dhe emocionuese.
Se pari u dekorua nga Presidenti Meta, Dr. Vasil Laboviti ( mbas vdekjes), kirurgu i madh, human, njeriu i shquar jo vetem per Gjirokastren.
Se dyti ne Kolonje Presidenti i Republikes dekoroi edhe Baba Fetahun ( mbas vdekjes), bektashiun patriot, arsimdashesin e shquar e trim.
Te gjthe se bashku sot ne inaguruam gjithashtu dhe fillimin e Sezonit Turistik ne Gjirokaster.

Fotografia e Tritan Shehu
Fotografia e Tritan Shehu
Fotografia e Tritan Shehu
Fotografia e Tritan Shehu

Shkruaj nje koment