SPAK i cakton zyrtarisht masë sigurie Ilir Beqajt

0
43

Ish ministri i Shëndetësisë Ilir Beqaj do të hetohet nën masën e sigurisë detyrim me paraqitje dhe ndalim të udhëtimit jashtë në lidhje në lidhje me aferën e ‘koncesionit të sterilizimit”.

Vendimi për caktimin e masës së sigurimit personal është firmosur më 16 nëntor nga GJKKO ndërsa është ekzekutuar nga Byroja Kombëtare e Hetimit dhe Drejtoria e Përgjithshme e Policisë së Shtetit një ditë më parë.

Shkruaj nje koment