Stërnipi i Napoleon Bonapartit martohet me stërmbesën e gruas së Bonapartit

0
117

33-vjeçari Zhan Kristof Bonapart është stër-stër-stër-nipi i perandorit francez, Napoleon Bonapartit.

Ai është martuar me konteshën Olimpia von und zu Arco-Zinnerberg, e cila është stër-stër-stër-mbesa e gruas së Napoleon Bonapartit, arqidukesha Mari-Luizë e Austrisë.

Ata thonë se lidhja e tyre është thjesht fryt i dashurisë, dhe dasmën e organizuan në Paris, ku të ftuar ishin shumë trashëgimtarë të tjerë të familjeve mbretërore të Europës.

Shkruaj nje koment