STOK DOSJESH NË GJYKATA/ HARTA E RE SHTON SHPENZIMET PËR QYTETARËT

0
70

Kryetari i gjykatës administrative të Lushnjës, Hazbi Balliu thotë se ka mungesë gjyqtarësh dhe numri i çështjeve në shqyrtim vetëm shtohet. Ndërkohë hapja e kësaj gjykate ka shtuar shpenzimet e qytetarëve që vijnë nga rrethet e tjera të vendit, si Gjirokastra apo Vlora.

Shkruaj nje koment