Studimi tregon se 1 miliarde te rinj jane ne rrezik per humbjen e degjimit

0
149

Nje studim i ri ka treguar se me shume se nje 1 miliarde njerez jane ne rrezik per humbjen e degjimit. Kur behet fjale per telefonat,muziken,filmat,dhe shfaqjet eshte e zakonshme qe adoleshentet dhe te rinjte te degjojne me shume ze te larte dhe shume gjate,sipas nje studimi. Lauren Dillard konsulent i Organizates Boterore te Shendetesise thote se ekspozimi ndaj zerit me nje volum shume te larte mund te lodhe qelizat shqisore dhe strukturat ne vesh.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here