Sulm kibernetik? Sërish probleme me sistemin TIMS në dogana

0
191

Janë shfaqur sërish probleme me sistemin TIMS në veendin tonë. Kryesisht, problemet raportohen në pikat e kalimit kufitar të Gorricës dhe Qafë Thanës, të cilat lidhin Republikën e Shqipërisë dhe Maqedoninë e Veriut. Në këto pika po punohet me regjistra manualë.

Në Qafë Thanë, mësohet se herë pas here sistemi ka probleme, çka ka detyruar punonjësit e pikës kufitare të punojnë me regjistra manualë, ndërkohë që prej mëngjesit.

Shkruaj nje koment