Supermarketi në New York kthehet nё thertore ,10 tё vdekur

0
333

19 May

Qёllohen pёr vdekje 10 persona nё njё lagje nё Neё York,ku ёshtё nё formёn e getos,Dyshohet se agresori ёshtё njё 18 -vjecar.

Krimi deri tani dyshohet tё jetё pёr arsye racore nё njё nga supermarketet e zonёs.

I mituri kishte hyrё nё dyqan mё pёrpara se tё hapte zjarr.Ai filmoi gjithё ngjarjen dhe e postoi tё gjithёn online nё rrjete sociale.

Presidenti amerikan Joe Biden e dënoi aktin duke e quajtur të neveritshëm. Janë qëlluar rreth 30 njerëz dhe shumica e viktimave ishin njerëz me ngjyrë. Sipas dëshmitarëve dhe hetimeve të para, autori ishte parapërgatitur për krimin e kryer aq sa kishte menduar edhe për detajet e regjistrimit të skenës makabër.

Shkruaj nje koment