Tabaku: S’mund të ketë rritje pagash në privat me urdhër qeverie, ka taksim të pandershëm

0
88

Përmes një postimi në Twitter, deputetja e PD-së, Jorida Tabaku shkruan se nuk mund të ketë rritje pagash në privat me urdhër qeverie.

Sipas saj, kur jep leje ndërtimi kompanive që kanë 0 bilanc e pastrojnë para thjesht po u shërben qytetarëve gënjeshtra për pagesat e punëtorëve & tenderat publikë.

Tabaku: Nuk mund të ketë rritje pagash në privat me urdhër qeverie, kjo e fundit mund të urdhërojë vetëm rritje taksash për bizneset dhe sipërmarrësit siç ka bërë në 10 vite. Nuk mund të ketë rritje pagash me tatimin socialist sepse nuk ka rritje ekonomike me tatimin socialist!

Shkruaj nje koment