Tabaku: SPAK të hetojë, ortakët e McGonigal fituan tituj koncesionarësh dhe investitorësh strategjikë

0
66

Deputetja Jorida Tabaku, tha se shqiptarët kërkojnë sqarime në lidhje me të vërtetat që zbulohen në aktpadinë që ka ngritur SHBA lidhur më çështjen McGonigal.

Tabaku: SPAK të hetojë, ortakët e McGonigal fituan tituj

Në fjalën e saj në Kuvend, Tabaku më tej shtoi se ortakët e McGonigal, kanë fituar tituj koncesionarësh dhe investitorësh strategjikë.

“Akuza e parë është drejtuar ndaj ish zyrtarit të FBI sepse ai ka kryer biznes të padeklaruar, pra është korruptuar, nga oligarku rus Oleg Deripaska. Akuza e dytë është ajo e ngritur se McGonigal ka marrë 225 mijë dollarë amerikanë për çështje të lidhura me Shqipërinë qoftë këto politike, përfshirë dhe një hetim kundër Partisë Demokratike.

Shkruaj nje koment