Tabaku: Vendim i rrezikshëm! Pasaportat e shqiptarëve në duart e specialistëve patronazhistë

0
39

Deputetja e Partisë Demokratike, Jorida Tabaku, e ka cilësuar vendim të papërgjegjshëm dhe abuzim ndërprerjen e kontratës për prodhimin e pasaportave biometrike nga kompania aktuale, dhe krijimin e një kompanie shtetërore.

Në një reagim të bërë në rrjetet sociale, ajo shprehet se të dhënat personale të ruajtura dhe mirëmbajtura nga qeveria shqiptare janë përdorur për qëllime elektorale, apo janë hakeruar, vendimi i qeverisë që ky shërbim të jepet nga shteti është i rrezikshëm për sigurinë kombëtare.

Shkruaj nje koment